Използват конски витамини срещу косопад | Косопад

Използват конски витамини срещу косопад

косопад

косопад

В последните години навлезе нова мода в методите за лечение на косопад – използването на витамини за коне. Според хора изпробвали тази на пръв поглед стресираща техника, резултатите са повече от отлични, а косата става здрава, бляскава и гъста.

„Отначало погледнах с недоверие на подобно средство срещу косопад, но в един момент се реших да опитам. Не знам доколко точно намаля оредяването на косата ми, но останалите косми определено станаха по – силни и лъскави отпреди. Освен това започна да расте доста по – бързо”, споделя пред американските медии Наталия Джонсън.

Интересен факт е, че витамините срещу косопад се препоръчват от ветеринарните специалисти в САЩ и като средства за добро здраве при почти всички селскостопански животни. Обикновено се инжектират мускулно в добичетата, които след приема на известна доза съвсем подивявали от прилива на енергия.

За щастие при лечение на човешки косопад не е необходимо да се приемат вътрешно, а страдащите само мажели върху засегнатите участъци. Полезното действие на конските лекарства се дължи на обилното съдържание на витамините А, Е и D, които оказват възстановяващ и заздравяващ ефект, спомагат работата на космените фоликули.

Реално погледнато, за да се преборите с косопад не е необходимо да си купувате илачи за животни. Защото тези (а и други) полезни вещества се съдържат в качествените препарати за оплешивяване, от които най – добрият на българския пазар несъмнено е „Ефект – 2”.

Научете повече за уникалния лосион срещу косопад „Ефект – 2” и решете проблемите си ТУК.

срещу косопад

Срещу косопад – Ефект 2, а не витамини за коне

28. юли 2013 13:57:14 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , | Напишете Коментар