Ефект- 2 върна присадената коса на съпруга ми! | Косопад

Ефект- 2 върна присадената коса на съпруга ми!

kosa-2

Съпругът ми започна прогресивно да оплешивява преди няколко години. Той не вярваше, че някакви мазила и бабини илачи могат да му помогнат да си върне косата. Реши обаче да се обърне към естетическата хирургия. „Щом жените си слагат големи гърди, защо и аз да не си сложа коса?“, заяви той и започнахме да търсим клиника, в която се извършва присаждане на коса.

Решихме да се доверим да родните специалисти. Процедурата не беше никак евтина, но все пак можеш да си сигурен, че го правиш един единствен път. След трансплантацията, закупихме допълнително медикаменти, които трябва да се приемат в следващите месеци. Също така, купихме специални шампоани и балсами. Трябваше да минат няколко месеца, докато започнат да поникнат новите косми.

Радостта ни беше огромна, когато избиха първите косми от присадките и започнаха да растат. Стигнаха обаче определено ниво и внезапно започнаха отново да падат. Останахме като гръмнати! Мислехме си, че веднъж присадена, косата няма как да започне да пада отново. Но явно както при всяка трансплантация, има риск от отхвърляне.

Много мислихме какво да правим. Отговорът дойде от моя близка приятелка, която ми разказа, че купила за мъжа си някакъв лосион срещу оплешивяване, който се казвал ЕФЕКТ- 2. Резултатите били повече от добри. За един месец косопадът му спрял напълно, а след още един започнало да избива ново окосмение. Замислих се дали не може и моя мъж да го използва за присадената си коса.

Поискахме съвет от наш близък лекар дерматолог. Той провери съставките на продукта и установи, че съпругът ми спокойно може да го използва. Така започнахме третирането с лосиона ЕФЕКТ- 2. Само след месец косопадът спря изцяло, а след още два курса на третиране, мъжът ми вече имаше коса.

Дано ЕФЕКТ- 2 да помогне и на други хора в затруднение, като нас, които бяха изгубили надежда!

С Уважение: Таня Никодимова

21. април 2015 16:37:54 от Надя Колева
Категории: Споделено | Етикети: , , , , , , , | Напишете Коментар