Иво Стойчев, 35 г: "Ефект- 2" върна косата ми към живот! | Косопад

Иво Стойчев, 35 г: „Ефект- 2“ върна косата ми към живот!

Здравейте! Казвам се Иво Стойчев  и съм на 35 години. Преди около 4 години установих наченки на косопад. Косата ми беше започнала да изчезва от темето и около слепоочията. Оплешивяването беше обаче съвсем слабо и за това не му обърнах голямо внимание.

ivo-stoichev

Сега обаче положението стана много по – сериозно. Мога да кажа, че около 70 процента от космите по главата ми липсват. Появи се и пърхот. А пък скалпът ми е силно раздразнен, въпреки, че използвам само рекламирани шампоани против пърхот. Цялото това нещо бе придружено и със силен сърбеж.

Попитах за съвет мой колега в службата. Преди няколко години беше започнал сериозно да оплешивява. Но преди известно време косата му отново се появи. Тогава всички се чудихме дали не си е присадил коса.

Оказа се че косата си била неговата. Започнала да му никне отново, след като използвал един лосион на име „Ефект- 2“, довери ми той. Даде ми и телефонния номер, на който се правят поръчки.

Реших и аз да опитам. Нямаше какво да губя. Поръчах си една бутилка „Ефект- 2“. Добре, че доставят продукта по куриер на посочен адрес, защото иначе нямам никакво време да го търся къде се продава.

Започнах да се третирам всеки ден по веднъж. След като си измия косата, намазвам с „Ефект- 2“ в корените. След 30 минути може да се отмие. Аз обаче не го правех, защото може и с него да си останете. Продуктът е изцяло природен, много рафиниран, така че няма никакъв проблем.

Още след първите намазвания изчезна пърхота и ужасния сърбеж. След 2-3 седмици видях, че са започнали да избиват малки косъмчета. А там, където имам мое окосмение, да се сгъстява.

След като свърших бутилката „Ефект- 2“, реших да си взема още една. Чрез нея довърших процеса. Сдобих се с нова и силна коса!

07. юли 2014 17:47:52 от Надя Колева
Категории: Споделено | Етикети: , , , , , | Напишете Коментар