Благодаря на "Ефект-2", че ме спаси от косопад | Косопад

100 пъти благодаря на лосиона срещу косопад „Ефект-2”

Лосионът „Ефект-2” ме спаси от косопад за 3 месеца

Здравейте! Казвам се Анелия П. и живея в един от големите градове на България. В моята история няма нищо необичайно – омъжена съм, имам едно дете и като хиляди други българки – безработна.

лосион срещу косопад

Лосион срещу косопад „Ефект-2“

Когато навърших тридесет и две години с косата ми започна да става нещо странно и скоро след това получих косопад. Чертата, разделяща темето на две се уголеми невероятно и забелязах, че започна да се образува нещо като кръгло олисяло парче.

Изпаднах в шок и всячески се мъчех да скрия проблема. Отидох на лекар един – единствен път, но за нещастие не попаднах на добър дерматолог. Той започна да ми говори с някакви странни термини от които така и не разбрах нищо, накрая предписа лекарства за повече от 200 лева, които така и не купих. Не потърсих помощ от друг специалист, защото отдавна съм изгубила доверие в тях. Когато детето ми беше малко се изрина по слабините и медиците само влошиха положението, вместо да помогнат.

Започнах да се чувствам в безизходица, защото и без това подозирах съпруга си в изневяра. Той печели доста и пътува непрекъснато – какво му пречи да си намери някоя млада държанка. Страхувах се, че не съм в състояние да отговоря на очакванията му и в един момент може да ни зареже, защото съм грозна. Притесненията ми продължиха до момента, в който прочетох за лосиона срещу косопад „Ефект – 2” в популярен вестник.

Купих си три шишенца и още след първите тридесет дни забелязах резултат. Косата ми започна да се сгъстява, а ужасния косопад напълно спря. Щастлива съм, че намерих решение на своите проблеми и събрах нова доза самочувствие. „Ефект – 2” не само ме спаси от косопад, но навярно ми помогна да се предпазя и от тежки последици за психиката ми.

100 пъти благодаря на лосиона срещу косопад „Ефект-2” и горещо го препоръчвам на всички, страдащи от косопад и оплешивяване. Вярвам, че ще помогне и на вас.

препарат против косопад

Ефект -2 срещу косопад и оплешивяване

19. май 2013 13:47:59 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Споделено | Етикети: , , | Напишете Коментар