Диабестан ме накара да забравя за диабета и кръвното! | Косопад

Диабестан ме накара да забравя за диабета и кръвното!

<Христо Павлов, гр. Варна

Христо Павлов, гр. Варна

Не можех да си представя, че и аз ще се разболея от диабет, също както и мама преди години. В семейство й имаше няколко случая. После покоси и нея. Но ето, че и на мен се случи.

Разбира се, натрупаха се и други фактори, които впоследствие разбрах, че могат да причинят диабет тип 2, като стрес. В един момент започнах да усещам, че много се изморявам. Кръвното си беше високо. Но докато отида на лекар мина известно време. Изобщо не свързвах това, което ми се случва, с майка ми.

Когато ми направиха кръвни изследвания обаче, всичко стана ясно. Оказа се добре известният ми диабет тип 2.

diabestan

Започнах предписаното ми лечение. Нещата се подобриха до някаква степен. Веднъж случайно попаднах на продукт на име „Диабестан“. Честно казано, не виждат особен смисъл да приемам био- продукт, след като има лекарства. Прочетох състава му обаче и като видях, че е много подходящ за хора с висока кръвна захар и кръвно, реших все пак да опитам.

Поръчах си първоначално една опаковка „Диабестан“. Оказа се, че капсулите в нея стигат чак за 2 месеца. Напълно достатъчно, за да видя дали ще има някакъв резултат. А и цената беше много добра – 33 лева.

Някъде след месец започнах да се чувства много добре. Кръвното ми се нормализира. Захарта също влезе в нормата. Реших да споделя откритието си „Диабестан“ с моя лекар. Като прочете състава, той каза, че съставките наистина са много подходящи за състояние като моето. Посъветва ме да продължа да го пия, щом ми влияе толкова добре.

С уважение, Христо Павлов от Варна

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДИАБЕСТАН, ВИЖТЕ ТУК:

ИЛИ НА ТЕЛЕФОН: 0895 334 112 

31. май 2015 14:18:20 от Надя Колева
Категории: Споделено | Етикети: , , , , | 35 коментара