Косопад и оплешивяване? Гарантираното решение с "Ефект - 2"! | Косопад

Д-р Виолета Щъркова: Лосионът „Ефект-2” единствен върна косата на моя син!

Лосионът против косопад „Ефект-2” върна косата на сина ми!

косопад и оплешивяване

Д-р Щъркова: „Ефект-2“ единствен върна косата на сина ми!

Д-р Виолета Щъркова е един от 1284-е български лекари, които използват или горещо препоръчват на своите близки и пациенти, лосиона срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2”. Ето какво сподели д-р Щъркова (63 г. от Плевен), която е помогнала на хиляди по време на своята дълга практика:

За лосиона срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2” научих от моя син, който е на 33 г., живее и работи в Германия. Самият той разбрал за този уникален продукт от официалния сайт на лосиона против косопад в интернет и когато ми се обади беше много въодушевен. Аз самата бях по – скоро скептично настроена, защото до този момент нито един от подобните чуждестранни продукти, не бе успял да му помогне в борбата с оплешивяването. Никакви помади и мазила срещу косопад не дадоха резултат, въпреки че всички те бяха доста скъпи. Помоли ме да дам поръчка за четири шишенца и да му ги изпратя, защото „Ефект – 2” се произвежда само в България.

След почти два месеца, детето ми си дойде за няколко дни у дома и носеше със себе си шишенцата с лосиона срещу косопад „Ефект – 2”. Останах изумена, защото навсякъде по оплешивялото му теме бе избил гъст мъх. И всичко това само за петдесет дни терапия! Шест месеца по – късно той отново се прибра през лятната отпуска и резултатите бяха повече от смайващи! Отново успях да погаля неговата истинска тъмнокестенява коса, с която толкова обичах да си играя като беше дете! От оплешивяването нямаше ни най – малък спомен.

Това бе достатъчно, за да се убедя във вълшебната сила на лосиона срещу косопад „Ефект – 2” и оттогава да го препоръчвам на всички свои плешиви познати. Голяма част от тях го купуват и после ми се обаждат, за да се похвалят с новата си коса.

С уважение: Д-р Виолета Щъркова

С лосиона срещу оплешивяване и косопад „Ефект-2” можете да се снабдите чрез поръчка ТУК: Или на телефон: 0895 334 112

26. март 2013 19:19:06 от Косопад
Категории: Лекарите Препоръчват Ефект-2, Лосион срещу косопад | Етикети: , , , | Напишете Коментар