Топ 3 за най – секси плешив актьор на 2013 г. | Косопад

Топ 3 на най – добре изглеждащите плешиви актьори

Кой е най – сексапилният страдащ от косопад и оплешивяване актьор за 2013 година? Този въпрос бе поставен от известно американско издание, а в проведената сред читателите анкета взеха участие повече 3 000 души.

За безспорен лидер на плешивите мачовци бе избран неповторимият герой от екшън филмите Джейсън Стейтъм, който получи цели 43 % от гласовете. На второ място се нареди незабравимият Вин Дизел с подкрепата на 20 % от анкетираните, а с бронзовите медали се окичи вечно младият по душа Брус Уилис.

Поласкани от вниманието на тълпата, тримата екшън герои споделиха пред изданието притесняват ли се от косопад, как влияе оплешивяването върху самочувствието и статута им на световни звезди.

Джейсън Стейтъм

Джейсън Стейтъм

Джейсън Стейтъм не се притеснява от косопад

Не смятам, че специално при мен наличието на косопад играе съществена роля. Благодаря на хората, че ме харесват въпреки всичките ми недостатъци и поради това продължавам да се старая заради тях. Преди време писаха някакви неща, че възнамерявам да си присаждам коса, но това са пълни глупости.

Вин Дизел

Вин Дизел

Вин Дизел не му пука от косопад

С косопад или без косопад, феновете остават верни на яките тупалки. Не мисля, че оплешивяването ми може да стане причина за намаляване на популярността. Все пак аз не съм някакъв сладникав женчо и участвам предимно в екшън сцени, при които зализаните прически не са толкова необходими.

Брус Уилис

Брус Уилис

Брус Уилис остава любимец на дамите, въпреки своя косопад

Не се притеснявам от факта, че имам косопад и отдавна започнах да оплешивявам. Всеки ден чувам от различни страни, че и така съм си достатъчно секси, получавам купища писма от влюбени почитателки. Все пак вече не съм първа младост, напълно нормално е в определен момент косата да се поразреди. Всъщност, проблемът косопад се появи по време на развода ми с Деми Мур, който преживях много тежко.

07. април 2013 15:05:13 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , | Напишете Коментар