Как да действаме в случай на косопад? | Косопад

Какво да направим ако започнем да оплешивяваме?

Понякога появата на косопад е очаквана, но друг път идва изведнъж и без никакво предупреждение. Мнозина се паникьосват в първите мигове и не знаят какво да направят, къде да отидат и към кого да се обърнат за помощ. Ето какво може да предприемем в подобен случай.

kosopad

Kosopad

Консултация с дерматолог

На първо място задължително трябва да се консултирате със специалист – дерматолог, защото е напълно възможно олисяването да е причинено от критична промяна в здравословното състояние.

Да подминем проблема с лека ръка

Втората често срещана опция е просто да не се обърне внимание на проблема. Това е може би най – голямата грешка, защото появата на косопад не е просто козметичен дефект. Да кажеш „не ме интересува” е най – лесно от всичко, но и най – неразумно. Също толкова погрешно е да изпадате в паника, преди да се установили откъде идва същността на проблема.

Козметични процедури

Ако получите косопад, има възможност да се възползвате от средствата на модерната козметика и да приложите върху себе си някои процедури. Дали ще имате шанс да сложите екстеншъни зависи от процента изтъняване на косата. Друг вариант е да използвате направо перука. Тези два начина обаче няма да ви освободят от неприятностите и ще ви създадат големи неудобства.

Използвайте специалния лосион срещу косопад „Ефект – 2”

Уникалният лосион срещу оплешивяване и косопад „Ефект – 2” е създаден специално за лечение на кожни проблеми от този род. Той няма никакви странични ефекти и не само спомага за пълното отстраняване на косопада, но и за превенция на плешивостта.

Използва се от хора с косопад в продължение на почти десет години и това само по себе си е достатъчно доказателство за стойността му. „Ефект – 2” е гарантирано безопасен, препоръчва се от 1 284 български лекари. Прочетете повече за лосионът – чудо срещу косопад „Ефект – 2”.

21. април 2013 21:04:40 от Косопад
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , | Напишете Коментар