"Ефект-2" направи чудо и ме избави от косопад! | Косопад

Жоржета Чакърова: Спасих се от косопад!

Жоржета Чакърова

Жоржета Чакърова: „Ефект-2“ ме спаси от косопад!

Здравейте! Казвам се Жоржета Чакърова и работя като актриса. Страшно обичам професията си, но тя е свързана с много емоции и голям стрес. Навярно заради този факт или заради възрастта, но преди известно време получих силен косопад. От скалпа ми започнаха да се отскубват цели кичури и за кратък период ситуацията стана неудържима.

Изпробвах всякакви техники против косопад, накупих цели купища с балсами, хапчета и маски за подхранване на косата. Проблемът не само не беше решен, до дори се засили повече. Тогава срещнах мой приятел, който ми препоръча да пробвам с лосиона против косопад „Ефект-2”. Самият той страда от оплешивяване в продължение на години, но при срещата ни с учудване видях, че по темето му с наболи нови косъмчета.

Осъзнах, че щом този невероятен лосион помага на него, няма как да не излекува и мен. Обадих се по телефона и поръчах две шишета от лосиона срещу косопад „Ефект – 2”, които на следващия ден бяха доставени от куриер вкъщи.

А резултатът беше невероятен и уникален! Ужасяващият ми косопад секна още след второто мазане, но аз продължих да третирам. Седмици след това забелязах,че косата ми е станала по – здрава и еластична, космите растат по – бързо отпреди. И всичко това се случи с помощта на лосиона срещу оплешивяване и косопад „Ефект – 2”.

Въпреки че вече нямам нужда и реших напълно проблемите, поръчах си още едно шишенце за всеки случай. Дано да не ми се наложи да го използвам въобще и тогава ще го подаря на някой приятел в нужда. Препоръчвам лосионът срещу косопад „Ефект – 2” за силна и здрава коса!

28. март 2013 13:01:27 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Споделено | Етикети: , , , | Напишете Коментар