Косопадът спря с идването на "Ефект-2" | Косопад

„Ефект – 2” ме избави от косопад

ефект-2 срещу косопад

Петър Николов върна косата си с „Ефект – 2“

Здравейте! Казвам се Петър Николов, на 46 години съм и работя като електротехник. „Ефект – 2” е единственият продукт, който успя да ме избави от косопад и възвърна самочувствието ми само за два месеца.

Моите проблеми започнаха преди около три години, когато се почувствах зле и отидох на преглед в окръжна болница. След края на първите изследвания лекарите бяха категорични, че имам рак на белите дробове и оттук нататък трябва да се боря с всички сили, за да оцелея. Не знам защо, но не се почувствах особено притеснен, въпреки че ме мъчеше тежка кашлица и започнах да страдам от силен косопад.

Самият аз не вярвах много – много в тази диагноза, но по препоръка останах в болницата за изследвания. Ужасът настъпи, когато ми казаха, че ще ми правят пункция на белите дробове. Изпаднах в силен стрес, уплаших се и подписах документ, че доброволно искам да си тръгна и да не ми правят операция. Оказах се прав! След няколко дни кашлицата утихна, но стресът остана и косопадът се увеличи.

Няма да ви разказвам подробно за всичките ми преживявания с българското здравеопазване, но в крайна сметка се оказа, че нямам рак. Вследствие на преживения стрес обаче силният косопад остана и дълго време не можех да намеря начин да го спра. Докато не научих за „Ефект – 2”.

Пробвах всякакви варианти – накупих различни препарати и шампоани против косопад за стотици левове, народни рецепти и прочие, но ефектът бе нулев. За щастие преди няколко месеца попаднах случайно на материал в печатно издание за лосиона против косопад „Ефект – 2” и си го поръчах. Бях отчаян, но реших да пробвам и това средство.

Още след първите дни на третиране с „Ефект – 2”, върху олисялата ми глава започнаха да поникват нови косъмчета и благотворното влияние на лосиона против косопад продължи. В момента карам трети курс с него, щастлив съм и отдавна възвърнах изгубеното равновесие.

27. март 2013 09:55:08 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Споделено | Етикети: , , , | Напишете Коментар