Срещу косопад използвайте лосион "Ефект-2", препоръчва д-р Дора Чернева | Косопад

Д-р Дора Чернева: „Ефект-2” победи косопада от първия път!

1284 български лекари препоръчват лосиона – чудо срещу косопад „Ефект – 2”

лосион срещу косопад

Д-р Дора Чернева: Лосионът „Ефект-2“ ме спаси от косопад

През своята 35-годишна лекарска практика, д-р Дора Чернева е помогнала на десетки хиляди пациенти. Преди около три години обаче, косата ѝ започва да капе вследствие на силен стрес и се оказва, че самата тя отчаяно се нуждае от помощ. Нейните колеги – специалисти са безсилни, не помагат и десетките изпробвани шампоани и кремове.

В продължение на дълги месеци не може да намери решение, но за свое щастие най – накрая открива лосиона – чудо срещу косопад и оплешивяване „Ефект-2”. Д-р Чернева с радост споделя отличните си впечатления от най – качествения продукт срещу косопад на пазара и признава без притеснение, че е един от 1284- е български медици, свидетелстващи за уникалните му качества. Ето нейната изповед:

– В най – горещото време на 2010 година преживях болезнено силен стрес. Навряно поради тази причина, а може би и заради напредналата ми възраст, но косата ми ненадейно започна да капе силно. Първоначално се подложих на локално лечение – изпробвах цяла дузина терапии, препарати, ампули и маски. Но нямаше резултат! От главата ми продължаваха да падат цели кичури, а косата ми оредя застрашително и темето започна да прозира. Няма да крия, че отчаянието ме завладя и бях на път да се предам. Тогава обаче се случи чудо и късметът ми проработи! Случайно попаднах на научна статия за лосиона против косопад „Ефект – 2” и след като я прочетох, веднага си поръчах две бутилки. И магията стана! Косопадът секна почти незабавно, а само един месец след началото на терапията, на главата ми изникнаха безброй нови косми. Колкото повече третирах с уникалния препарат, толкова повече растяха. Три години по – късно, косата ми е здрава и гъста.

Този невероятен ефект дължа изцяло на лосиона срещу косопад „Ефект – 2”

Лосионът против косопад и оплешивяване „Ефект – 2” е изцяло натурален продукт с повече от 60 полезни съставки, препарат със силно благотворно въздействие! Напълно достатъчно е да се спазват описаните върху опаковката указания, за стане косата по – здрава, гъста и еластична! Досега съм препоръчала като сигурно средство срещу косопад лосиона „Ефект – 2” на стотици пациенти, защото първа самата аз се убедих, че проблемите косопад и оплешивяване не са нерешими!

С уважение: Д-р Дора Чернева

С лосиона срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2” може да се снабдите ТУК или чрез телефон 0895 334 112

26. март 2013 18:02:57 от Косопад
Категории: Лекарите Препоръчват Ефект-2, Лосион срещу косопад | Етикети: , , , | Напишете Коментар