Сензационния продукт за отслабване „Топ силует slim“ – създаден от властелина на щангите Иван Абаджиев!

С „Топ силует slim”гарантирано смъквате от 10 до 15 кг. за един месец!

Топ силует слим АбаджиевИновативна формула за сваляне на килограми, творение на най-славния български треньор Иван Абаджиев, изскочи на бял свят от тайна лаборатория в София. Невероятният продукт, разработен преди около тридесет години за потребностите на родния спорт, е допринесъл за отличните фигури на редица световни и олимпийски спортисти. А след изтичане на 30-годишния му срок на секретност, с чудото за перфектното тяло могат да се сдобият и граждани – чрез омекотената му и рафинирана формула „Топ силует slim“.

„Топ силует слим“ е първия български био-професионален продукт за ефективно сваляне на излишните килограми, признат в света. Невероятният резултат от въздействието му е клинично тестван, доказан и сигурен. Единствено с „Топ силует слим“ напълно гарантирано и абсолютно здравословно ще успеете да свалите от 10 до 15 кг. от теглото си само за един месец.

Зад продукта-чудо за отслабване „Топ Силует slim“ стоят многогодишния опит и знания в областта на най-славния треньор по вдигане на тежести Иван Абаджиев. А в неговите компетенции и способности са се уверили стотици велики наши и световни спортисти, както и редица други знаменитости.

Вижте какво споделя за „Топ силует slim“ шампионката по лека атлетика Ивет Лалова:

„Топ силует slim“ е най-силното и балансирано средство за отслабване, което съм виждала! Качествата и способността му да топи килограми са изпитани и доказани през годините.

ТОП СИЛУЕТ SLIM:

– Гарантирано сваля от 10 до 15 кг. за един месец!топ силует slim

– Ускорява изгарянето на мазнините, щадейки мускулите.

– Максимално ускорява метаболизма

– Потиска апетита

– Намалява степента на усвояване на хранителните вещества от организма.

– Клинично тестван!

Продуктът съдържа: водно-спиртен извлек от следната билкова комбинация:

– Hb. Alchemillae

– Rad. Ononidis

– Hb. Polig. Hidropiper

– Fol. Sennae

– Frangula Alnus

– Rad. Polypodium Vulgare

– 25 ml пчелен мед

– и още 2 био-съставки, предмет на ноу-хау

Начин на употреба:

От една до три дози от продукта се разтварят в 250 мл. хладка вода. Получаният коктейл се изпива преди хранене. Процедурата се повтаря до 3 пъти на ден.

Само тук и сега можете да поръчате „Топ силует слим” на промоционална цена от 57 лева + безплатна доставка. Ако поръчате 2 броя от продукта, цената е 107 лв. и по така спестявате още 7 лв.

ПОРЪЧАЙ ТУК

МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ И НА ТЕЛЕФОН:

тел: 0893 941 940

 

09. март 2014 22:25:56 от Косопад
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , , , , , | Напишете Коментар