Световният топ продукт за отслабване "Диетин" стъпи и в България! | Косопад

Световният топ продукт за отслабване „Диетин“ стъпи и в България!

Диетин комплектИновативния продукт за отслабване „Диетин комплект“ вече се разпространява и на българския пазар. Добилия световна слава американски био препарат, който топи калориите безкомпромисно бе разработен в средата на 2012 година от учени от Калифорнийския научен институт. В основата му стои иновативно научно откритие, което за първи път изолира ензима в човешкото тяло, отговорен за затлъстяването и трупането на килограми.

Името на ензима е „Ацетил коензим -А карбоксилаза“. Малко по-късно лабораторията излезе и с решение за това как да бъде блокиран този ензим, така че дебелото и безформено човешко тяло да се превърне в стройно и изящно такова. Янките разработиха формулата „Diet in“, която само за няколко месеца превзе света.
Нашумелия от Холивуд до Хонконг препарат за реактивно и здравословно отслабване „Diet in complect“ вече се предлага и в България. (Подробности за продукта можете да научите ТУК)
„Диетин комплект“ е биоактивен продукт, който блокира основният виновник за натрупването на излишни килограми – ензима Диетин комплект„Ацетил коензим -А карбоксилаза“ и помага за изграждането на стройна и изящна фигура. Състои се единствено и само от природни съставки, напълно безвреден е и може да се употребява дори от деца.

Авторите на разработката твърдят, че с помощта на „Диетин комплект“ се свалят успешно от 5 до 15 кг. за месец.
Подробности за „Диетин комплект“ можете да научите ТУК:

14. юли 2013 12:13:19 от Косопад
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , , , | Напишете Коментар