Тайна китайска билка връща косата | Косопад

Тайна китайска билка връща косата

opleshivqvane-bilkaДоктор Чан посвещава 20 години от живота си, през които прави дерматологични проучвания, търсейки лечение,  както за оплешивяването, така и за други кожни заболявания.

След стотици лабораторни тестове, за които използва най – различни вещества китайката открива най – важната съставка от най – ефикасната рецепта, дълго пазена в тайна. Говорим за рядко срещана билка, която можете да намерите само на няколко места в света и почти никой не е знаел за нейното съществуване до сега. Ако я комбинирате с няколко други лечебни вещества тази билка може да сътвори чудеса. Бързо ще забравите за проблемните зони, останали без коса, защото тя отново ще бъде възстановена – обяснява докторката.

Продукта, който д-р Чан открива,  е тестван повече от 16 пъти и показва почти 100 – процентов успех в борбата с косопада. Благодарение на него не само че косата отново пониква, но и става много по – силна, гъста, здрава и мека. Растежа и се ускорява, а фоликула изглежда по много по – различен начин.

13. април 2014 21:03:31 от Надя Колева
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , | Напишете Коментар