Как да спрем косопада | Косопад

Как да спрем косопада

косопад4Опитвайки се да се преборите с косопада, ще намерите какви ли не идеи за противодействие. В някои случаи можем да спрем косопада като първо овладеем стреса или пък като спрем вредните продукти, които използваме за косата си – например бои, гелове и т.н.

Всички лекари са съгласни, че ако приемаме редовно витамините А, В, С, Е ще се измъкнем от тази неприятна ситуация. Най – добре ще ни предпазят от оплешивяването фолиевата киселина, млечните продукти, биотинът, зелените зеленчуци, цитрусовите плодове, рибата, яйцата.

Без витамин А фоликулите са застрашени от унищожение, витамин С също е много полезен и предпазва от оплешивяването. Витамин Е пък подобрява кръвообращението в скалпа.

Ако оплешивяването вече се е превърнало в част от живота ви,  трябва да изберете дали ще се опитате да се преборите с него – или просто ще го приемете. В никакъв случай обаче не изпадайте в депресивни състояния и да го превръщате вкосопад5 огромна трагедия. Нормално е известно време да не можете да се приемете такива. Много известни личности използват плешивостта дори като имидж.

Само да влезете в интернет и можете да намерите хиляди съвети за борба срещу оплешивяването. Фризьора ви също може да ви предложи някакво решение на проблема. Продават се и най – различни шампоани, лекарства, ампули, маски, мазила. И ако все пак не постигнете никакви резултати, може да потърсите помощ от пластичен хирург, който ще ви присади нова коса. Тази процедура вече е много разпространена и все по – често започва да се прилага.

28. октомври 2013 14:51:24 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , | Напишете Коментар