Ужас, косата ми изтънява!

женски косопад
Как да се спасиш от косопад

Лосион срещу косопад „Ефект – 2”

женски косопад
Как да се спасиш от косопад

Не се доверявайте на фризьорите при никакви обстоятелства, а още повече когато имате притеснения от косопад. Те винаги ще кажат, че косата ви е повече от разкошна и на секундата ще предложат да направят всякакви процедури с химически препарати, за да станете уникално красива. Никой не се съмнява в техните умения, но когато косата започне да изтънява боядисването, изправянето и къдренето стават враг номер едно на всяка жена.

Трябва да отбележим, че когато говорим за косопад при жените, на първо място задължително се обръща внимание върху гъстотата на косата. При нежния пол оплешивяването в 95% от случаите се появява само под формата на оредяване и твърде рядко се забелязват напълно олисели петна.

Как да разберете дали страдате от косопад?

Първият и най – сигурен признак е окапването на цели, големи кичури. Проблемът се забелязва лесно особено след ставане от сън (върху калъфката има много опадала коса) или при ресане (често се отскубват много косми наведнъж). Понякога има и други симптоми, които обаче са предвестник на нещо много по – сериозно.

Ако имате каквито и да било притеснения, не се бавете и веднага отидете на лекар. Специалистът е в състояние да разпознае проблема, да назначи изследвания и да анализира правилно получените резултати.

Лечение на косопад при жените

Начините за лечение са много, но те трябва да се определят след като стане ясна каква е причината за изтъняване на окосмението. Както знаете, основните виновници са генетичното наследство, стресът, неправилният начин на живот, болестите, някои лекарства. Препоръчително е да поддържате косата с подходящи подхранващи маски, да започнете здравословно хранене, да намалите стреса. Също така не е лоша идея да закупите

Лосионът „Ефкт – 2”

„Ефект – 2” е помогнал на хиляди български мъже и жени от появата си на пазара преди осем години. Тайната на доказаното му действие се крие в неговата биологична формула, която има свойството да предпазва и лекува алопеция. Накратко,„Ефект – 2 ” противодейства на трите основни причинители на косопад, а именно:

  • Недостигът на белтъчини в организма
  • Наличието на дихидротестостерон (ДХТ) в космените фоликули
  • Огромният психически стрес

Научи повече за лосиона срещу косопад „Ефект – 2”  ТУК или

поръчки на ефект-2

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.