Есенният косопад ни депресира | Косопад

Есенният косопад ни депресира

Girl lying on the carpet of leaves

Есенният косопад не е необичайно явление. Дори напротив. Има много различни причини, които могат да доведат до това състояние на косата.

Есенният сезон е сред редовните фактори, които могат да доведат до косопад. Нарежда се сред често срещани причини като: стрес, раждане, недостиг на хранителни вещества и пр.

Есенният косопад определено влияе негативно върху самочувствието и настроението ни. Особено при жените, се отразява доста негативно на ежедневието й и на социалния й живот.

opleshivqvane

Въпреки че обикновено става въпрос за нормално явление, не го възприемаме с такова спокойствие. Всеки иска здрава и силна коса. За жените, косата е част от самоличността им. При мъжете също се изживява тежко, защото го възприемат като загуба на сила. А и се притесняват, че жените няма да ги харесват.

Преди да се предадете обаче и да изпаднете в самосъжаление, трябва да опитате множеството варианти за справяне с проблема: природни рецепти, козметични продукти, и пр. За да се справите с проблема спокойно и без притеснение, доверете са на лосиона срещу оплешивяване и косопад ЕФЕКТ- 2!

10. септември 2015 17:29:50 от Надя Колева
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , , | Напишете Коментар