Помогнах си сама срещу косопад | Косопад

Косопада спрях сама с билки и „Ефект – 2”

Светла Денчева: Помогнах си сама срещу косопад

Светла Денчева: Помогнах си сама срещу косопад

Докато навърших 57 години не познавах мъката. Имам хубаво семейство, с мъжа ми е кротък и се разбираме, а децата пораснаха и вече очаквах да ме зарадват с внуци. Никога не съм имала проблеми със здравето, а за темата косопад не знаех абсолютно нищо.

Когато започнах да броя месеците до пенсия обаче ме уволниха без предизвестие от магазина в който работех. Собственикът каза, че е решил да обнови персонала изцяло, защото не е доволен от нашата работа и иска да си вземе млади момичета, които да научи сам как да се отнасят с клиентите. Плановете ми рухнаха само за един миг и се притесних много сериозно, защото нямаше как да си набавя оставащите три години стаж. Мина месец и косата ми започна да капе. Тогава напълно разбрах колко много ужас се съдържа в думичката косопад.

Отидох на лекар и той ми постави диагноза стрес. Каза, че проблемът ще се реши от самосебе си до няколко месеца и не трябва да правя нищо. Хубаво, ама нещата не се случиха точно така. Косата продължи да оредява и се наложи да си купя някаква китайска перука, с която приличах на плашило. Така продължи, докато един ден големият син не дойде у нас да ни види и си забрави весника. Там видях статия за лосиона срещу косопад „Ефект – 2” и се заинтригувах. На другия ден реших да си поръчам, защото не е толкова скъп, а ми предлагаше невероятната възможност за решение на моя проблем.

От този момент нататък нещата сякаш потръгнаха. Само за два дни куриер ми достави „Ефект – 2” и направих първата процедура. Буквално минути след това джиесемът ми иззвъня и получих обаждане от малко квартално магазинче, които ме взеха на работа. Най – хубавото от всичко е, че страшния косопад спря още на първата седмица, а не след дълго забелязах нови косъмчета по главата си. Вярвам, че точно „Ефект – 2“ ми донесе късмет и накара косопада да изчезне, вероятно заради многото билки, които се съдържат в него.

С уважение: Светла Денчева, София

29. април 2013 15:00:47 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Споделено | Етикети: , | Напишете Коментар