Трябва ли да ни притеснява сърбежа на главата? | Косопад

Трябва ли да ни притеснява сърбежа на главата?

sarbej-kosa

В началото може да не обръщате никакво внимание. Но сърбежите по главата продължават и продължават. Всъщност, не е толкова безопасно явление. Често е сред първите признаци за косопад.

Кои са основните причини, които предизвикват косопад?

Много често сърбежите се дължат на употреба на неподходяща козметика за косата. Шампоаните съдържат химически вещества, както и абсолютно всички продукти. Някои от тях могат да са доста вредни за косата. Има продукти, които могат да предизвикат раздразнение на космените фоликули.

kosopad-poqva

Ако сърбежите ви се дължат на козметика, трябва да установите от кой точно продукт се предизвиква и да спрете незабавно употребата му.

Другите варианти могат да са заболявания на кожата. Може да са причинени от някаква гъбична инфекция. Ако това е причината, кожата става леко зачервена.

Трябва да установите каква точно е причината за сърбежите. За целта се обърнете към специалист, който да ви прегледа и да прецени какво ви е. Ако междувременно се е появил косопад, може да се доверите на продукт № 1 срещу оплешивяване и косопад – ЕФЕКТ- 2!

06. февруари 2015 19:05:22 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , | Напишете Коментар