Как да се справим с оплешивяването? | Косопад

Как да се справим с оплешивяването?

Масажирайте скалпа. По този начин ще подобрите кръвообращението, вследствие на което шанса отново да израсте коса на проблемните участъци се увеличава няколкократно. Нежния масаж и разресването на косата по три или четири пъти дневно има доста голям успех.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Лекарите и фармацевтите препоръчват втриване на крем или някакъв лосион против косопад върху кожата. Във връзка с това много хора изказват възхищение от лосиона срещу косопад и оплешивяване – ефект 2. Потърсете го в сайта и опитайте – ще останете приятно изненадани  от резултатите, които можете да постигнете с него!

Хомеотерапевтите съветват освен всички тези неща да приемате и таблетки перорално за по – бързо и сигурно действие. Калиевия карбонат също е много добър съюзник срещу борбата със загубата на коса.

Използвайте и спрейове, гарантиращи удебеляване и укрепване на косъма. Така те ще станат по – стабилни и здрави, и ще се задържат за по – дълго време на скалпа.
Преместването на фуликулите също е известна технология, използвана против оплешивяването. За целта се преместват част от здравите фоликули от местата, където косата е по – гъста към плешивите зони.

Ако нищо от това не можа да помогне,  присаждането на изкуствена коса също е добър вариант за справяне с проблема. Ако изкуствените кичури са добре подбрани, и цвета им е същия като вашия никой няма и да разбера за вашата малка тайна. Закрепването става с помощта на специални технологии, затова ще ви е нужен специалист.

06. април 2014 14:05:12 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , | Напишете Коментар