Няколко изпитани рецепти срещу косопад от баба Ванга | Косопад

Няколко изпитани рецепти срещу косопад от баба Ванга

Никой не е застрахован от появата на оплешивяване – което си е голям шок, особено за жените. Понякога се изминава цяла вечност, докато открием решението на изникналия проблем. Ето няколко много добри съвета, които ни дава баба Ванга срещу косопада, чрез които ще можете да върнете отново хубавата си коса на мястото й.

vanga-kosopad

Първия съвет на пророчицата е да водим здравословен живот. Това ще рече, че не бива да прекаляваме с употребата на висококалоричните, вредни напитки, храни, пороците като пиене, пушене и т.н. Вместо това ще е хубаво ако ги заменим с храни, богати на витамини и в същото време страшно полезни за организма ни.

Да спазвате рецептите на баба Ванга освен, че е много лесно е и страшно евтино. Затова нищо не губите да ги изпробвате.

Изхвърлете всички шампоани – използвайте само и единствено хума. Втривайте я в корените с четчица. Още по – хубаво ще е ако я оставите върху главата си около половин час. Завийте я с humaнайлон и предварително загрята кърпа. Много голяма част от хората, страдащи от косопад, гарантират, че тази манипулация тотално ликвидира оплешивяването, и след това отново могат да се радват на здрава, хубава и мека коса.

Втория съвет е ежедневно да се втрива лимонов сок в косата – и по – точно в нейните корени.

Бръшляна също е много добър лечител според Ванга. Сложете в 500 мл вода няколко листа бръшлян и оставете да ври около 15, 20 минути. Когато течността е изстинала се прецежда и се втрива в корените. Оставете отварата най – много половин час да подейства, и след това изплакнете с топла, но не много гореща вода. Хубаво е тази процедура да се повтаря ако не всеки ден, то поне през ден.

Ако стриктно спазвате тези заръки, няма как да не се сдобиете с перфектната коса, за която си мечтаете.

06. април 2014 13:56:32 от Надя Колева
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , , , , | Напишете Коментар