Храни за полова сила и против косопад | Косопад

Здравословно хранене за сексуална мощ и против косопад

здравословно хранене при косопад

Четири храни при косопад и за засилване на либидото

В живота на повечето хора настъпва етап, в който става все по – трудно да изпълняват брачните задължения към своите партньори. Когато моментът дойде във възраст над 50 години няма нищо странно, а тези състояния се обозначават от медиците като андропауза при мъжете и менопауза при жените (виж повече тук и тук).

Най – общо казано, дължат се на свързаното с напредването на възрастта намаляване нивата на половите хормони (съответно тестостерон и естроген), което поражда редица нежелателни ефекти върху тялото и психиката. Появата на косопад в тези случаи може само да утежни ситуацията и да докара тежка депресия.

Предлагаме да изпробвате няколко натурални продукта, които съчетават в себе си възможност за засилване на либидото и облекчаване симптомите на оплешивяване. Както отдавна се знае, хормоналният дисбаланс е една от основните причини за косопад, независимо в каква възраст и при какви обстоятелства настъпва.

Чесън и лук

Тези два зеленчука се изключително полезни при полово безсилие и косопад. Приемани вътрешно с храната, имат невероятното свойство да дават на тялото сила, енергия и издръжливост, което се отразява на здравето като цяло. Също така с тях може да се правят и няколко десетки видове маски за лечение на косопад, чрез които допълнително да повишите самочувствието и желанието. Приемайте лук и чесън в неограничени количества – те никога няма да ви навредят.

Мед

Медът е използван като натурален антибиотик от векове. Редовната му употреба зарежда тялото с неподозирана сила и служи като превантивна мярка против редица вирусни заболявания, косопад, дори и срещу ракови образувания. Основните му качества са, че неутрализира токсините, регулира работата на черния дроб, има силни антибактериални свойства. Приема се вътрешно или външно под формата на маски за коса.

Розмарин

Розмаринът е сред билките, които имат най – мощно действие при наличие на косопад. Неговите многобройни ползи за тялото на човека го правят едно от най – популярните средства при редица заболявания. На първо място розмаринът оказва силно положително въздействие върху кожата, независимо дали се приема под формата на чай или се третира външно. Вътрешната употреба действа и като естествен афродизиак (засилва производството на тестостерон) и спомага работата на сърдечно – съдовата система.

Магданоз

Магданозът е изключително богат на антиоксиданти и желязо, витамините С, А, К и фолиева киселина. Богатият букет от тези полезни съставки помага изключително много на тялото да се справи с различните трудни състояния и засилва имунната система. Магданозът дава здраве, а здравето е щастие.

06. юни 2013 01:00:49 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , | Напишете Коментар