Косопад и билки – помага ли наистина народната медицина | Косопад

Помагат ли наистина билките срещу косопад?

Да разкрием истината – наистина ли билките са полезни при косопад

билки срещу косопад

Билки срещу косопад

Всеки ден слушаме и четем за вълшебни билки срещу косопад, за лековити треви, които ни пазят от всякакви други болести. Но каква е истината – възможно ли е няколко стръкчета да ни спасят, или това са поредните маркетингови трикове на компаниите?

Отговорът е категоричен. Билките са полезни не само при косопад, но и като цяло за човешкото здраве. Това се дължи на огромният брой полезни вещества в тяхната натурална формула, които подхранват, лекуват и защитават тялото от редица здравни проблеми. В билките се съдържат витамини, масла и микроелементи, които са божествен дар от природата за човека.

Polygonum-Multiflorum

Polygonum Multiflorum – Многоцветно пипериче

Влиянието на билките за предпазване от косопад е огромно. Днес се радваме на страхотна коса, а утрешния ден се чудим как да прикрием олиселите части на темето. След настъпване на 50 годишна възраст, над 50 процента от мъжете и около 40 процента от жените получават някаква притеснителна форма на косопад.

За предпазване от косопад трябва да сме сигурни, че космените фоликули получават достатъчно храна и кислород, за да са в състояние да изпълняват функциите си. Трябва да обезпечите организма с незаменимите мастни киселини, витамините A, D, E и K, омега – 3 мастни киселини. Всички тях можете да намерите в месото, яйцата, млякото, зърнените култури и не на последно място билките.

Как да третирате срещу косопад с помощта на билките, можете да прочете в секция Рецепти при косопад

23. май 2013 12:17:18 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , | Напишете Коментар