Как да изглеждаш като момиче от Ню Йорк сити | Косопад

Как да изглеждаш като момиче от Ню Йорк сити

прически от Ню Йорк

Една прическа е била и винаги ще бъде популярна сред момичетата на Ню Йорк сити. Леко спусната над раменете коса, без специална подредба и дори леко разхвърляна, без излишни старания и тонове непотребни химикали. Но въпреки това невероятно секси и естествена, вадеща от равновесие дори най – претенциозния мъж. Защо тази прическа е толкова популярна в най – големия град на Америка, коментира фризьорката Натаниел Люис.

„Животът в Ню Йорк е толкова забързан, че рядко имаш възможност да бъдеш безупречен. А какво остава за косата, която е подвластна на вятъра, шапката и дори на останалите в метрото. Тази типична за нас прическа е създадена преди много години в местните салони и е напълно съобразена с околната среда и човешките възможности. Намерен е начин да изглеждаш едновременно елегантна и свежа, без да отделяш часове, за да подредиш всеки отделен косъм”, разкрива Люис.

Какви са изискванията за прическа тип Ню Йорк? Не са особени. Просто косата трябва да е средна на дължина (но това разбира се не е задължително). За сметка на това обаче е силно препоръчително да я поддържате добре, за да се запази гъста и лъскава. Смогът в огромния град действа като разяждаща киселина за космите и ги убива един по един. Но все пак, ето как да постигнете мечтания вид:

Вземете кичур коса с дебелина от около 3-4 сантиметра и го увийте диагонално с машата. Когато се загрее достатъчно, разточете космите по посока на лицето си, като внимавате да не се изгорите и да не дърпате твърде силно.

Когато сторите това с останалите кичури от главата си, просто дайте насока на бретона накъдето си искате. Ако е непокорен и не иска да слуша, може да добавите малко лак за коса, но наистина много малко.

Внимателно разчеткайте къдриците, защото целта е да падат свободно върху главата, като струи вода, а не да изглеждат строени като войници. Поразбъркайте кичурите леко и внимателно с пръсти, за да създадете обем. Не се старайте да изглеждате перфектна, а естествена, с къдрици падащи безразборно около лицето.

Това е.

15. декември 2013 20:43:26 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , | Напишете Коментар