Лосионът – чудо срещу косопад "Ефект - 2" ме върна към живот | Косопад

След 5 години косопад открих „Ефект-2” и реших проблемите си!

против косопад и оплешивяване

Елена Колева: „Ефект – 2“ спря косопада

Казвам се Елена Колева, живея в Плевен и работя в сферата на счетоводните услуги. Преди малко повече от пет години се случи най – щастливото събитие в моя живот, роди се първият ми син Георги. Чувствах се на седмото небе, бях готова да дам всичко за моето бебче. Скоро след това обаче радостта ми бе помрачена, защото получих интензивен косопад и изпаднах в следродилна депресия.

Някъде прочетох, че появата на косопад след раждане е нещо обикновено и няма място за притеснения. Веднага отидох на преглед при кожен лекар и той предписа един куп скъпи лекарства против косопад. За да ме успокои ми обясни, че причина за окапването може да е и силната боя за коса, която използвах дори докато бях бременна.

Въпреки съветите на специалиста и стриктното изпълняване на предписаните от него рецепти, косата ми продължи да капе. Спрях дори да се боядисвам, въпреки моето и на съпруга ми желание. Проблемите не спряха и ужасяващият косопад се засили още повече. В борби и тревоги за бъдещето ми преминаха цели четири години.

Едва преди няколко месеца срещнах моя приятелка, с която не се бяхме виждали от няколко години. Седнахме в центъра да пием кафе и аз ѝ разказах за проблемите си. Тогава тя ми препоръча да си купя лосиона против косопад „Ефект – 2” и да пробвам с него, защото самата тя е останала много доволна.

За щастие я послушах и само за няколко седмици се получи потресаващ резултат! Още след третото намазване моят косопад секна напълно, но въпреки това продължих да третирам засегнатите участъци. Много скоро бях приятно изненадана от факта, че косата ми започна да расте по – силна, по – здрава и блестяща откогато и да било. Осмелих се да се боядисам отново и това не доведе до нищо лошо. Сега съм спокойна и щастлива благодарение на лосиона срещу косопад „Ефект – 2”.

27. март 2013 10:55:37 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Споделено | Етикети: , , , | Напишете Коментар