Рецепта с балканска чубрица при косопад

чубрица при косопад
чубрица при косопад

чубрица при косопад
чубрица при косопад

Косопад при жените е сред най – честите проблеми, които съсипват здравето и психиката на съвременните дами. Появява се като следствие от генетична обусловеност, резки промени в хормоналните нива, отслабване или напълняване, заради слаба имунна система.

Хубавото е, че съществуват десетки изпитани метода за справяне с косопада. Като започнем от топ лосионът срещу оплешивяване „Ефект – 2”, преминем през различните медицински процедури и накрая стигнем до изпитаните народни рецепти срещу косопад.

Рецепта срещу косопад с балканска чубрица

Тази маска за третиране срещу оплешивяване е помогнала на много жени да се справят с проблема. Тя е супер евтина, приготвя се и се прилага изключително лесно, като в същото време не крие никакви опасности.

Вземете една шепа сушена балканска чубрица и я сипете в около 300 милилитра вода. Сложете я на котлона и оставете да ври в продължение на 5-6 минути. Изчакайте да се охлади и след това я пресипете в удобен за поливане съд – препоръчително шише от стъкло.

Когато стане достатъчно студена полейте скалпа и започнете да масажирате нежно корените. Разпределете течността така, че цялата процедура да продължи няколко минути. Оставете косата да изсъхне сама. За максимален ефект при косопад прилагайте ежедневно в продължение на 2 седмици.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.