Д-р Виолина Тодорова: Оплешивяване и косопад?! Решението е "Ефект-2"! | Косопад

Д-р Виолина Тодорова: Оплешивяване и косопад?! Решението е „Ефект-2“!

Д-р Виолина ТодороваД-р Виолина Тодорова от Плевен е лекар Вътрешни болести с над 20-годишен стаж! В медицинската си практика е помогнала на десетки хиляди пациенти. Преди време д-р Тодорова поръчва за своя син от лосиона срещу косопад и оплешивяване „Ефект-2“ и остава очарована от изумителния му ефект. (Още лекарски свидетелства за „Ефект-2 очаквайте в следващите дни в сайт № 1 по проблемите на косопада Kosopad-bg.net). Ето изповедта на д-р Тодорова:

Като лекар знам, че причинителите на оплешивяването са много и различни. Като започнем от хормоналния дисбаланс и гъбичните заболявания, преминем през генетичната наследственост и стигнем до стреса. Преди 5-6 години този глобален проблем засегна и сина ми. Косата му започна прогресивно да оредява. Космите по темето му омекнаха и изтъняха, а сутрин ефект 2цялата му възглавница беше в косми. До 20-та си година сина ми имаше гъста коса с дебел и твърд косъм.

Направихме всякакви изследвания – от хормонални, до пълна кръвна картина. От които стана ясно само, че е в цветущо здраве. Но на въпроса защо косата му пада, отговор нямаше! Отчаяно третирахме с антимикотични средства, шампоани и таблетки, предписани от кожните лекари… Без никакъв ефект! Олисяването пълзеше и превземаше все по-големи територии от темето му.

Тогава случайно попаднах на статия за лосиона – чудо срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2”. Скептична бях в първия момент, да си призная. Но след като прочетох много отзиви на други лекари за продукта, убедих сина ми да опитаме и с това.

Резултатът беше невероятен: Още към средата на първото шишенце „Ефект-2“ косата на синаефект 2 ми окончателно спря да пада. Стана някак по – жива! Купихме второ шише, от което по олиселите места започнаха да избиват косъмчета. С времето всички оплешивели зони по темето му се облякоха с коса. От този момент започнах да препоръчвам лосиона „Ефект – 2” на много свои приятели и колеги.

Синът ми премина през отчаянието, че ще оплешивее, после през примирението… Докато не открихме „Ефект – 2”. Самочувствието му се върна! „Ефект-2“ спаси косата на сина ми!

С уважение: Д-р Виолина Тодорова

С ЛОСИОНА СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ „ЕФЕКТ-2“ МОЖЕТЕ ДА СЕ СНАБДИТЕ ЧРЕЗ ПОРЪЧКА ТУК:

ИЛИ НА ТЕЛЕФОН: 0895 334 112 

ПОДРОБНОСТИ ЗА ЛОСИОНА МОЖЕТЕ ДА НАУЧИТЕ ТУК:

18. октомври 2013 17:17:35 от Косопад
Категории: Лекарите Препоръчват Ефект-2 | Етикети: , , , | Напишете Коментар