Лосионът срещу косопад "Ефект-2" върна косата на мама, д-р Николова | Косопад

Д-р Нина Николова от Александровска болница: „Ефект-2” спаси косата на майка ми!

Тотален успех при косопад и оплешивяване – гарантирано от 1 284 родни медици!

косопад продукти

Само лосионът срещу косопад „Ефект-2“ помогна на д-р Николова

Д-р Нина Николова е съосновател на секцията по лазерно лечение и специалист по очни болести в Александровска болница – София. Тя е един от 1284-те български лекари, които свидетелстват за лековитите качества на лосиона срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2”. Ето какво споделя тя:

За лосиона срещу косопад „Ефект – 2” научих от вестниците. Повод да се заинтересувам сериозно от него бе моята майка, която преди известно време преживя ужасен стрес и вследствие на това косата ѝ почти напълно окапа. Тръгнахме по кабинетите на кожните специалисти в София, които обаче се оказаха безсилни. Предписваха различни таблетки или мазила, поставяха различни диагнози като „Алопеция тоталис” и други специфични за тези симптоми, но никой не успя да намери верния път. Нямаше резултат!

След повече от четири месеца ходене по мъките, майка ми се отчая достатъчно много и реши да си купи перука. Точно в този момент случайно попаднах на материал за лосиона срещу косопад „Ефект – 2” в печатно издание и препоръчах на мама да направи последен опит. Купих две шишета от препарата против косопад и внимателно прочетохме инструкциите на етикета. Първоначално мажехме олиселите места по един път на ден, после разредихме на всеки два дни. И чудото стана!

На около тридесетия ден след старта на терапията, по голото теме на мама избиха милиони нови косъмчета, които въпреки възрастта ѝ дори не бяха бели, а по – тъмни. Новата коса определено бе по – гъста, жизнена и плътна, някак си младежка. Растежът продължи интензивно и едва след края на второто шишенце, майка ми вече можа да си направи първата прическа. Изненадах се още повече след края на третирането с лосиона против косопад „Ефект – 2”, защото една година след това косата ѝ продължѝ да е хубава като на младо момиче.

Тогава пък моята коса започна усилено да пада, явно косопадът се предава по наследство. Поради тази причина аз самата също си поръчах „Ефект – 2” и ужасяващият косопад спря още при първото намазване, като косата ми се сгъсти. Препоръчвам горещо лосионът срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2” на всички хора в нужда.

С уважение: д-р Нина Николова

С лосиона срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2” може да се снабдите ТУК или чрез телефон 0895 334 112

26. март 2013 20:13:18 от Косопад
Категории: Лекарите Препоръчват Ефект-2, Лосион срещу косопад | Етикети: , , , , , | 1 коментар