Третиране на косопад с натурални продукти | Косопад

Третиране на косопад с натурални продукти

Когато търсите сигурни натурални средства за лечение на косопад, в интернет и печатните издания ще намерите стотици, дори хиляди предложения. Трудността идва точно от техния голям брой, защото има доста наистина много добри, а на практика е невъзможно да изберете всичките.

съвети против косопад

Нашият съвет е първо да започнете с установяване на причините за косопад при вас самите. Дали се дължи на генетиката, на болест или натравяне? Когато научите кой е източника на това неприятно медицинско състояние, ще ви бъде много по – лесно да изберете.

На втори план идва да установите и какво е състоянието на косата ви в момента: има ли напълно олисели петна, каква е големината на засегнатите зони или просто космите са разредени.

След това задължително обърнете внимание на най – добрия продукт срещу косопад на българския пазар „Ефект – 2”. Неговата формула е уникална и е разработена по напълно безопасен за човешкото здраве начин. За последните девет години стотици българи свидетелстват за ползите от „Ефект – 2”, а зад лосиона застават с мнението и препоръките си повече от 1 000 лекари.

Други възможности за лечение на косопад предлага народната медицина. Според светилата на световната дерматология, има няколко билки, които гарантирано помагат срещу оплешивяване и разреждане на косата:

  • женшен
  • хвощ
  • коприва
  • валериан

Как да използвате тези билки под формата на маска или вътрешно, можете да научите в категория „Рецепти при косопад”.

17. януари 2014 12:20:38 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Срещу косопад - Ефект 2 | Напишете Коментар