Имате тънка коса? Ето как да й осигурите обем: | Косопад

Имате тънка коса? Ето как да й осигурите обем:

kosa-mitove

Жените с тънка коса си мислят, че никога няма да могат да си направят супер прическа. Че са обречени да нямат обем. Но това изобщо не е така!

Ето няколко полезни съвета как да придадете обем на тънката си коса:

6 Сушете косата, наведена надолу. Когато косата ви е влажна, наведете главата си напред и надолу. Вземете сешоара и я сушете като го движите енергично в тази посока. Помагайте си с ръце, особено в корените. Така косата ви ще придобие обем. Започнете с топла струя и накрая завършете със студена.

5 Подстрижете се на слоеве. Този тип прически са идеални за жени без обем. Когато подстригвате косата си на линия, няма как да придобие по- голям обем. Напротив, ще изглежда още по- тънка.

kosa-lak

4 Подходяща козметика. Има подходящи продукти, които могат да ни помогнат с този проблем. Можете да използвате серум, който се слага преди лягане. Косата ви ще стане по- дебела и силна.

3 Решете я от другата страна. Това е добър начин да постигане на обем. Решете косата в противоположна посока – отгоре надолу.

2 Ролки? Помните ли, че майките и бабите ви често ги използваха? Освен да къдрят косата, те са чудесно средство и за повече обем.

1 Използвайте специален шампоан. Най- лесният вариант, купете си специален шампоан за обем. Но съчетавайте и с другите съвети.

03. декември 2015 13:43:17 от Надя Колева
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , , , | Напишете Коментар