Против косопад и оплешивяване "Ефект-2" няма алтернатива! | Косопад

Д-р Марлена Матева: Срещу косопад и оплешивяване „Ефект-2” е без алтернатива!

„Ефект – 2” срещу косопад и оплешивяване

косопад

Срещу косопад „Ефект 2“ няма алтернатива, д-р Матева

Д-р Марлена Матева е доказан специалист и началник отделение в Пета градска болница в столицата. Тя е сред 1284-те български лекари, които използват лосиона срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2” и гарантират за неговите уникални лековити качества. Ето какво разказа д-р Матева:

Опознах лосиона срещу косопад „Ефект – 2” още при появата му на пазара у нас преди осем години. Тогава се впечатлих от неговата невероятна формула, включваща в себе си 62 биосъставки за стопиране на косопад и оплешивяване. Поръчах го заради мъжа ми, който имаше неприятни проблеми.

През 1988 година ни се наложи да заминем за Африка на работа. А там стресът и горещото слънце изиграха своята роля, вследствие на което темето на съпруга ми буквално се полира до такава степен, че по него не остана дори и едно косъмче. Казано с други думи, той разви типичното за мъжете андрогенно оплешивяване.

Когато се върнахме у дома, прочетох за лосиона срещу косопад „Ефект – 2” във вестникарска статия, където имаше и телефон за контакт. Без да се замисля поръчах едно шише с надеждата, че ще помогне срещу оплешивяването на съпруга ми, както и стана впоследствие. Само след месец третиране с препарата срещу косопад, върху темето на мъжа ми се появи гъсто окосмение. След края на третото шишенце то израсна до доста прилична коса.

След известно време проблемът косопад засегна и самата мен. Появи се като странично действие от лекарствено средство, което трябваше да приемам за по – дълъг период. Преди да си поръчам „Ефект – 2” мислех, че той е подходящ само за мъже. Поради това изпробвах огромна гама от всякакви маски и шампоани против косопад, но без ефект. Тогава се обадих на представителя на „Ефект – 2”, за да попитам подходящ ли е за жени. Получих утвърдителен отговор и се зарадвах, защото от главата ми бяха започнали да се свличат цели кичури коса.

Не е нужно да обяснявам какво значи това за една жена. Ние сме особено чувствителни по отношение на външния си вид и приемаме косопада доста драматично. Още в първата седмица от употреба на „Ефект – 2” се успокоих, защото отчайващия косопад престана и по главата ми започна да избива нова коса. Най – интересно от всичко беше, че новите косъмчета израстваха с естествения си черен цвят, а не побелели. Използвах още едно шишенце и така реших напълно проблемите си.

Позволявам си да ви дам и един лично мой съвет за начините на третиране с лосиона против косопад „Ефект – 2”. Веднъж на всеки два дни нанасяйте по около 15 милилитра от препарата с напоено памуче, като преди това не пропускайте да измиете добре косата си. Особено важно е корените да не са омазнени, защото така течността прониква по – бързо и съответно се постига по – качествен резултат. След като приключите с нанасянето направете маска, като увиете главата с найлонов плик и отгоре още един път с хавлиена кърпа. Изчакайте да минат поне двадесет минути, за да попие препарата против косопад добре и чак тогава изплакнете с хладка вода.

Използването на тази популярна техника ще доведе до леко загряване в областта, което подобрява кръвоснабдяването и така спомага за пълноценно усвояване на активните съставки от космените фоликули.

Горещо препоръчвам да използвате лосионът „Ефект – 2” при косопад, защото той наистина помага. Едно от най – ценните му качества е, че също така е напълно безвреден, изработен изцяло от биопродукти. Не се колебайте, ако имате косопад или ви заплашва оплешивяване. Не чакайте да се разделите напълно с косата си, а вземете мерки навреме и се снабдете с „Ефект – 2”.

С уважение: Д-р Марлена Матева

С лосиона срещу оплешивяване и косопад „Ефект-2” можете да се снабдите чрез поръчка ТУК: Или на телефон: 0895 334 112

26. март 2013 21:01:46 от Косопад
Категории: Лекарите Препоръчват Ефект-2, Лосион срещу косопад | Етикети: , , , , | Напишете Коментар